Já teda dorazil až v sobotu odpo, tak napíšu to málo, co vím:
Účasnili se a ukázali se:
Deli, Sára, Darek, Colombo, Johanka, Soňa, Terka, Míša, Léňa, Nikola, Dominika, Lukáš, Monika, Robin, Honza, Jiřka, Pinďa, Vojta, Káča, Janča, Ondrouš, Matěj, Romanka, Ondra, Matěj, Hajli
V sobotu jsme čekali s Léňou a Ondroušem na lavičce na příchod z výpravy na Přední skálu a pouť na Rohozný, jen co dorazila první partička s klíčema, začli jsme hrát golf až do večera, mezitím vaření houbovo/sójových mňamek a večeře venku u kamene, večer hrajem nahoře (po meditaci a ochutnávání čaje a prvního sushi od Jančy) divadla, potom jdem na kaligrafickou noční procházku na Švédy. Párty v kuchyni se protahuje až dlouho do noci, hrajem Jungle speed, Kloboučku hop, smažíme houbový řízky a dáváme vodňála. Ráno rozcvička tibetský běžec, 15minut běh jedním směrem a návrat na snídani, já byl místo toho dlouho na houbách a u tábora potkal jen Darka, kterej mi vyžulil praváky... uklizeno, ochutnáváme fazolky, batohy na záda a jedem busem domů. My pokračovali ještě přes Rácov, kde nám paní Šprinclová nabalila golfovej piknikovej košík a poslala nás zahrát si na louku pod vsí, pak jsme tam Janinku nechali a jeli se ukázat ještě do Lhotky...