Art d’ECO workshop

naši mladí adepti na vedoucí se účastní mezinárodního YOUTH projektu na téma umění a ekologie nedaleko polského Krakowa (spolupráce s o.s. Klubko).
11. – 18. června 2006 Krakow (Polsko)

11 odpovědí na “Art d’ECO workshop”

  1. ahoj hoj zdravime z Polska je tady dalsich 5 zemi=dalsich 30 lidi par poznatku z pobytu
    pozn.1.skvele tady vari
    pozn.2.anglictina sice pokulhava ale domluvime se a je to celkem komedie (jeste sme nikomu nevypichli oci pri sermu rukama)
    pozn.3. sme sice nejmladsi ale je nas vsude nejvic vekove bariery nehrozi 😀
    pozn.4.sme jediny kdo umi delat ohen a pict spekacky vcera byl ohen a jedna recka vytahla uplne cernej burt a ptala se jestli je to tak great
    pozn.5. sice mame dva pokoje ale spime na strese
    pozn.6.ve jmenu rohozne chystame narodni vecer kde predstavujeme aji rohoznou
    pozn.7. je to tady proste skvely
    posilame pozdrav Karel+Dada+Jirina+Misa+Hanka+Nela

  2. tak sme se vratili cesta na spatek byla fakt hnusna 20hodin cestovani nic prijemnyho až na konci sme zjistili ze projekt art d´ECO neni zrovna moc ekologickej i když se na to vsichni tvarili jeden den sme uzkutecnili masove zbirani odpadku kolem řeky dostavili sme se jen mi a jedem nemec (Vio) tak sme trochu sklamani ale jinak to tam bylo fakt uzasny vsichni nam tvrdili ze sme netopíři kdyz spíme na střeše a ja sem malej hobit ze sem nikdy nemel boty ale potreboval sem si vynehradit maraton….naucili sme vsechny „kdo neskace neni cech hop hop hop“ aby mohli fandit ceskymu fotbalu lidi tam byly užasní ale překvapilo me ze nikdo z danu neznal len nok har jaj já už pudu spat dalsi podrobnosti až na rohozný nebo dřív 🙂

  3. Já se všem hrozně moc omlouvám, že sem ještě nic nenapsala(vím, že sem hrozná…ale nějak nestíhám)…
    myslím, že na Polsko všichni s láskou vzpomínáme a ještě dost dlouho vzpomínat budem. Potvrzuji bráchovo tvrzení, že tam byli úplně skvělí lidi, a nejkrásnější bylo, když jsme odjížděli a Poláci a Vio udělali kolem mikrobusu lajnu a začali skandovat Kdo neskáče není Čech, hop, hop, hop… Jinak v srpnu by měl do česka přijet Fin Teemu, tak budeme(doufám) utužovat mezinárodní ekologické vztahy….nejspíš v Praze:-)
    Rohozná měla velký úspěch na prezentaci české republiky(prej nám i tleskali – ale to my nevíme, to jen říkala Hanka – my jsme se totiž chystaluï(já a brácha) vyskakovat na lidi ze křoví a řvát Kdo neskáče není Čech),ale nakonec sme to dali a byla to dost sranda.

    A brácha, nezapoměň – Jaa jaa, joo joo, aaaa!!!………to vám vysvětlíme na táboře:-)
    Tak to bude teď vše, detaily na táboře

  4. Karlos, stačí abych Ti poslal nějaký nabídky z Eurodesku? Napíšeš ten projekt a jede se… nám s Peďou se docela zamlouvá „spáchat“ něco s Balkánem (teď je tam Bosna!) Musíme se někdy v klidu sejít a pěkně to probrat, nejlíp v inipi! Zdá se, že bysme vyrazili s Kolombem už na pololetky (Hromnice) na malej vejšlap… co ty na to?

Napsat komentář