Čarodějnice Beltan a Maraton na Rohozné

keltská oslava příchodu jara, pálení velkého ohně, bojovky, obřad parní lázně… Rohozná 27. 4. – 1. 5. 2007 + MARATON 2x KOLEM ČEŘÍNKU Boj proti jadernému úložišti je běh na dlouhou trať… První máj ve znamení lásky ke krajině! Trať pro maminky s dětmi, guláš v cíli, samolebky ap.
Rohozná „Na Kuši“ 1. 5. 2007 od 9h

10 odpovědí na “Čarodějnice Beltan a Maraton na Rohozné”

  1. Tak co maratonci jak se cítíte, doufám, že o hodně lépe než já, při půl maratonu 25km jsem si opravdu šáhl na dno sil, ale zaběhl jsem to za 2,5hod a předběhl jsem i klokana a Pejva (který moc moc chtěl 1. cenu kterou věnoval klokan a to irskou whisku). Nejvíce to odnesly moje stehna a teď protestují a nechtějí chodit je to opravdu síla ale stálo to zato, kdo neběžel neuvěří. Mějte se bájo. Doufám, že ti co nebyli letos přijdou příští rok, protože to musíme přelomit tu magickou hranici 100 maratonců. 😉

  2. Jojo, já si dal první kolečko na kole, ale pak to nevydržel a musel si s Ondrou napůl zaběhnout to další. Bolely kolena a kotníky, jinak pohodička:) Příští rok to chci uběhnout celé. Jinak musím uznat, že to byla zdařená akce a všem pořadatelům tímto děkuji. Hlavně Marcele a Páje, protože bez nich by to nešlo. Kislíkovi dík za krásné fotky, ten kluk to doopravdy už začíná umět. Fakt supr chlapíku.

  3. Přeposlaná zpráva od Klokana a Pavla Hotaře:
    Hezký den všem, Maraton v Rohozné byl fajn, konečně jsem si jej proběhl celej, od startu do cíle za 2:00:33, ale až ve druhém kole, (před tím na kole z Jihlavy a asi 10km běhu – doprovod v prvním kole), běželo se fajn, na pohodu, po dobrém gulášku, ale sám, neměl jsem s kým po cestě pokecat. Rád se zase příští rok zúčastním,a mohli by jsmě teda udělat oficiální závod, ale tím nechci odradit nikoho z těch, co to zmákli letos, nebo jindy. Tak nevím, jestli z toho udělat i „profi“ závod, jako na čas? (s tím pomůžu) Musím pochválit organizátory za výborné značení tratě, (jen pár jedinců, možná simulantů si stěžovalo, že zakufrovali, např. na Křemešník apod.), a vynikající zázemí a občerstvení, kterého jsem také využil, během běhu a hlavně po doběhu. Pohostinství (česky hospoda) v Milíčově jsem neměl z časových důvodů (ale i finančních, neměl jsem zrovna kreditku sebou) možnost využít, ale asi to byla dobrá občerstvovačka, asi jediná otevřená hospoda tak blízko tratě, tak doufám, že také budou proti úložišti angažovat, a ne jen profitovat z akce. Ale nejen v hospodě, ale celý Milíčov. Nám v Jihlavě „zku…“zničili“ ovzduší Kronošpan, poslední dny se tady nedá při běhání dýchat, (a ani při chození) protože to fouká na město, a lepí se to na průdušky, tak alespoň zachovat lokalitu a okolí Čeřínku, bez těžkého průmyslu, a hlavně bez JADERNÉHO odpadu! Musím poděkovat Pepovi (tzn.Panuškovi – Klokanovi), který mě opět zlákal k účasti.

  4. OD ONDROUŠE:
    Zdar Mateji. Tak jak dopadl beh a Beltine? Sem bohuzel na stope Andymu Goldsworthymu takze sem nedorazil, ovsem jako mysli sem s vami – jaderny odpad pochopitelne nenavidim a kdyz sem videl ze panacek radiacek uz je vetsi nez ja tak me to rozhodilo dost. Sem si vzpomel ze sem ti nedomluvil toho manika na tabor, myslim toho Romistu to sem jaksi nezvlad ale zkusim na tom jeste nejak i ze vzdalenosti zapracovat. Jinak rozjed ty akce kdyz to preziju zas se shledame pri nejblizssi prilezitosti. Pozdravuj vsechny. Zatim zdar

Napsat komentář