Brigádka No. 2 na Svatého Václava

Pracovní víkendovka, pouť a svěcení nových symbolů obce Rohozná. Betůnek ve stavidle pokračuje. Vede Prdík a Mach. Stavbyvedoucí: Matěj Šašek. Pomocníci vítáni!!!
ROHOZNÁ 26. – 28. 9. 2008

2 odpovědi na “Brigádka No. 2 na Svatého Václava”

  1. Psychologický thriller Stavidlo! se dočkal o svátečním víkendu druhého dílu! Vládla dobrá nálada, účastnili a ukázali se: Prdík, Mach, Kislík, Ondra, Ondra Raček, Vojta, Káča, Pája a Matěj s Aničkou a Jáchymem, Hajli, Predrag, Béďa údržbář, Vítek Kruntorád, Vojta Perla s Barčou, Tomáš a Vítek z prvního běhu, Jirka a Pepíno a Kuba Hromádkovi. V pátek večer dorazilo tuhé jádro, třídíme karty a dáváme partičku pokeru, dýmku a noční petanque na dvoře (házelo se i do písku a nebo stropu, viď Machu?) ráno nástup do korýtka, postupně se přidávají a odpadají pracovníci, normu plníme na 400 i více procent, párky k obědu, polední partička petanque, Machova sračka a noční petanque s nezapomenutelným matchballovým hodem Ondry Račka, díky kterému nakonec vyhrál Prdík. Vidlácký buřtíky u ohýnku na dvoře, poker v kuchyni, dojídání buchet a hraní Taj Mahalu a konečně spíme. Milanova Bubamara nás ráno zase 12x probouzí, zdíme až ke kládě, Milan finišuje luxusním schodištěm…
    Během naší práce se Rozárka neulejvala a narodila se jí konečně Klárka!
    Vysočina vyhrála 1:0! Ořech je uplně stejnej strom jako kaštan! Skřítek se bohužel nemohl zúčastnit, protože rodinná rada rozhodla ve prospěch Medvědově protiakci! Mach chodí vždycky na pravou kadibudku a nesmí se na něj šahat!

  2. I přesto že se podle Pájiných slov „nesmí šahat na Macha“ a zároveň „nesedat si na levej záchod“ protože tam chodí dycky Mach, což jsem do puntíku dodržel, jsem nejspíš od Macha nakonec ten průjem chytl. Kluci to mi připomíná, že my sme zase málo chlastali?

    Až pojedeme příště na Rohoznou, nezapomeňte mi připomenout, že sem si tam nechal holínky. Možná se budou hodit, ale rád bych si je odvezl domů, aby mě tatínek nepřetrhnul 🙂

Napsat komentář