Výprava Beltain Survival

Zážitkový survival pro mládež inspirovaný iniciačními obřady Keltů, jehož součástí bude na Rohozné beseda a praktický výtvarný workshop na dřevostavbě altánu v areálu přírodní zahrady.
Rohozná „Na Kuši“ 5. 6. 2021

sobotu 5. 6. podnikáme pěší přechod Čeřínku. Výprava – Beltain survival – startuje 10.30 vlakem z nádraží Jihlava město a můžete se k ní přidat i Vy nebo Vaše děti (přihlášky na místě). Turistickým tempem dosáhneme pozdního obědu na vrcholu Čeřínku a v průběhu odpoledne dojdeme až na základnu v Rohozné, kde můžeme i přenocovat (spacák s sebou). Návrat nejpozději v neděli busem z Rohozné 13.30 Díky podpoře Kraje Vysočina ZDARMA!




Děkujeme za podporu Kraji Vysočina: www.kr-vysocina.cz

Zážitkový survival pro mládež inspirovaný iniciačními obřady Keltů se proměnil v aktivní pěší přechod Čeřínku. Výprava startovala 10.30 vlakem z nádraží Jihlava město s Kostelce turistickým tempem dosáhla pozdního oběda na vrcholu Čeřínku. Odpoledne jsme strávili jako zkušení ochránci přírody pozorováním liščích doupat (nedaleko Hojkova) a mladých datlů, bloudili jsme až do večera mezi pasekami na Skalce, koupali se na Dolních Hutích a vraceli se posledním vlakem z Dolní Cerekve.

Napsat komentář