Týmovky od Lužánek – Inkluze v pracovním týmu II.

Jako určitou formu odměny pro vedoucí vždy na svatováclavské volno připravujeme vzdělávání. Protože se nesešlo dost zájemců o kurz her, jedou někteří vedoucí spolu s týmem Tempa do Žďárských vrchů …
Štíří Důl u Krucemburku 24. – 26. 9. 2021 od cca. 14:00

Kdo z vás už je zažil, tak určitě potvrdí, že účast smysl má. Je to takový 4 denní tábor pro vedoucí, kde na vás lektoři chrlí spoustu her s výhodou, že si je současně i zahrajete a vyzkoušíte. Z každého běhu se může zúčastnit 4-6 lidí (v případě, že nějaký běh nevyužije, tak klidně i víc). Dejte si dohromady partičku v rámci běhu a pojeďte. Určitě nebudete litovat.

Termín pro nahlášení účastníků je do pátku 10.9. pište na mail: tomas.klima@svctempo.cz

V letošním roce jsme schopní vám jako poděkování nabídnout ještě jednu akci.

TEMPO má naplánované Týmovky s Lužánkami. Protože mají v kurzu ještě volná místa, tak nám nabídnuli, jestli nechceme vzít s sebou i další lidi. Kurz se koná v termínu 21.-23.9. v krásném prostředí Štíří důl u Krucemburku. Kdo zažil nějakou naší akci s Lužánkami, tak ví, že je to záruka kvality a stojí za to, do ní investovat čas.

Pokud ještě nejste ve škole, nebo si to dokážete zařídit (omluvit se, vzít si dovolenou) využijte této nabídky a pojeďte s námi. Ani zde nebudete litovat.

Zájemci o tuto akci se musí rozhoupat rychle. Potřebujeme to vědět do večera středy 8.9. Pište na výše uvedený mail nebo volejte na mobil: 606 643 818.

Ahoj a těším se na setkání s vámi na kurzech.

Tom

Nakonec jedou: Šimon a Anetka z II.běhu, team volnočasového klubu Záchytka a SVČ Tempo

Napsat komentář