YouthBOOST

Máme svého delegáta na konferenci o budoucnosti mladých lidí v regionech, programy Erasmus+ na rozvoj!
Praha, hotel Grandior 10. 11. 2023 / Tomáš Bárta


Hezký den,

ráda bych Vás pozvala na konferenci o budoucnosti mladých lidí v regionech YouthBOOST, která se bude konat 10. listopadu 2023 v hotelu Grandior v Praze.

Vaše účast, a s ní spojené sdílení zkušeností, jsou pro nás velmi cenným zdrojem informací ke sdílení v rámci plánovaných diskuzí. Zároveň to bude skvělá příležitost rozšířit si obzory a propojit se s dalšími kolegy z různých regionů i organizací pracujících s mládeží.

Zaměříme se na témata spojena s mladou generací, výzvy i nástroje, které je mohou pomoci řešit. Jak tedy podpořit mladé lidi k vstupu do občanského života? Jako odpověď na tuto otázku Vám představíme příklady projektů, které Vám budou inspirací, a které můžete realizovat i Vy za finanční podpory programu Erasmus+ na rozvoj (nejen) neformálního vzdělávání mládeže.

V rámci doprovodného programu se můžete těšit na komentovanou prohlídku Prahy a společnou večeři v centru města.

Registrace na událost je závazná a budeme rádi, pokud s sebou vezmete jednoho kolegu či kolegyni. Prosíme, zaregistrujte se do 20. října pomocí registračního formuláře na tomto odkazu, kde také najdete informace o programu i o možnostech hrazeného ubytování.

Budeme se těšit na setkání s Vámi!

S pozdravem

Barbora Schmiedová

Oddělení neformálního vzdělávání mládeže a sportu Erasmus+
DZS I Dům zahraniční spolupráce | Czech National Agency for International Education and Research
Na Poříčí 1035/4 | 110 00 Praha 1 | Czech Republic
www.dzs.cz | www.naerasmusplus.cz

Napsat komentář