Bourání a poděkování za tábory DALŠÍ POKUŠ

Pro vedoucí a pracovité dobrovolníky: úklid táborového materiálu po létě nastane v pátek 31.8.  Hlavní grilovačku a společné hodnocení letní činnosti (s projekcí fotek) plánujeme na páteční večer od 18h u posledního táboráku.
Rohozná „Na Kuši“ 31. 8. 2018 od 18h

kdo si chce máknout na dno, neváhá ani minutu a jede s námi 30.8. na večer uklízet celty a matrace, nebo 31.8. ráno konstrukce, postele a podlážky… budeme vděční za každou pomocnou ruku.  Heslo: „Čím víc nás bude, tím je to míň práce a větší zábava!“

https://www.facebook.com/pg/SpolekKUS/photos/?tab=album&album_id=2398377863535835


DALŠÍ POKUŠ 

hodování a hodnocení – poslední táborák 31.8. od 18h – něco jako spolkový sněm, valná hromada všech! Přijeďte načerpat zaručené informace jak je to s odpadní vodou, čističkou a projektem rekonstrukce… Na noční „Pecha Kucha“ připravte prosím 20 nejpovedenějších fotek z Vašeho běhu (výběr přivez s sebou nebo pošli mailem) a textový report – krátké shrnutí toho, co se Vám nejvíc povedlo… vytvoříme z toho ještě na neděli další infolist a prezentaci na webu.

JAK TO PAK ALE DOOPRAVDY BYLO
Ve čtvrtek 30.8., když dojíždíme se zpožděním se začínajícím deštěm můžu jen s obdivem vydechnout: „Uf! Vono je to už sklizený!“ Díky Dano a borci z prvního běhu! Celty ze stanů a matrace už jsou pod střechou. Mládežňáci jdou na procházku do Těšenova, nosíme asi hodinu postele, rovnáme je v konírně. Večírek byl vydatný za prolnutí všech, ale oslava se tímpádem přesunula o večer dřív. Druhej běh seděl ze začátku asi dvě hodiny u ohně, ale pak jsme se stejně sešli o půlnoci v jídelně. V pátek po celodenní dřině už zůstali jen ti nejvěrnější. O přípravách na nedělní „Rozloučení s prázdninami“ nechce z mladých nikdo moc nic slyšet… V pátek 31.8. jsme začli v 8h a kolem té 16té je téměř hotovo. Dokonce do 18h obě týpý uložena na zimu na půdě. Na ohlášenou schůzi Spolku dorazil extra jenom Cyril po cestě do Telče. Salátem přátele nezískáš (s mega kozlíčkem ze záhonu), ale asi hodinku povídáme seriózně na téma: Co tady rád zažívám a co pro to dělám? Jak funguje Spolek KUŠ? Co by se tady dalo zlepšit? Rybník, čistička, strop v konírně, projekt na přestavbu… Následovalo „pecha kucha promítání“ ze všech běhů, to už přijeli zpátky Krátký po koncertě Javorů, a líčení nejpovedenějších her, aktivit, zážitků (kluci Bohdálci, Šárka, Matěj). Filip nejvíc jel úchylný videa z Tangata Manu! Snědli jsme pár steaků a šli spát – někdo do hustníku, odkud je k ránu vyhnal déšť… Ráno se hlavně díky Peťě podařilo uvést základnu do základního stavu a konečně cca. kolem poledne jsme to tam opustili.

pozvánka
pozvánka na akci

 

Napsat komentář