Mládežňák „EPES TEPES ÉLECTR“

Závěr letních prázdnin pro náctileté 13+. Polotajná V. I. P. akce s Lukášem Vavrdou podruhé v roli hlavase! Někteří jedou na kolech… start u Morového sloupu v Jihlavě v úterý v deset ráno.
Rohozná „Na Kuši“ 28. – 31. 8. 2018 / vede Luke Vavrda

Mládežňák 2018
Moc jsme si užili ten začátek kdy nám Lukáš oznámil, že můžeme komunikovat jen přes zprávy a během dne plnit zadané úkoly. Rozdělili jsme se na choleriky, flegmatiky, sangviniky a melancholiky podle testu, který měl 57 otázek. Každá skupina musela nakoupit určené věci, udělat 3 dobré skutky, vyfotit se z pěti cizími lidmi, vyfotit umění, vykoupat se v Klechtavci a dostat se na určené místo podle souřadnic, což byla přední skála. Třeba naše skupina choleriků jsme nenakoupili věci v Jihlavě a jeli rovnou do Rohozné tam jsme měli nakoupit ovoce a zeleninu, ale museli jsme čekat asi 2 hodiny než nám otevřou a pak jsme moc nestíhali dojít včas na přední skálu, ale to skoro nikdo. Skupina sangviniků zase jela s Lukášem autem. Z přední skály jsme si mohli jít už jak jsme chtěli a nasadit si svoje tempo a hlavně už jsme mohli mluvit. Myslím, že všichni jsme se shodli na tom, že celý den jen s mobilem a nemluvit s lidma je težký a vlastně hrozně nepraktický.

U ohně vždycky někdo začal moc chytrou konverzaci (ale vážně) a ty méně chytří lidi to vůbec nepobírali. V úterý večer jsme hráli Lukášovu hru která se nejlépe hraje prej osm hodin. To jsme samozřejmě nikdo nevydržel. Šlo o to že jsme si zavázali oči a jeden vedl a ostatní šli v hadovi za ním. Velký kluci došli od ohně az do díry do lednice a u té taky zůstali. Lukášova skupina chodila po stříbrech asi 2 hodiny, ale ostatní to nevydrželi ani jednu.

Spalo se v malém i velkém týpku, ale druhý den jsme udělali v jednom stanu nejvíc pohodlné ležení kde bylo asi pět vrstev madraček. Také se někteří lidé (Vackovi a Kostka) vyžívali v focení nahých fotek 😀 . Taky jsme si odpoledne zahráli ocasy , kelímky a večer šli do sauny.

Třetí den přijeli děcka na bourání a zbořili nám stany a my museli odnášet madračky na půdu. Na večer jsme šli na vrakoviště do Těšenova a všechno bourali a prozkoumávali. Hned na začátku jsme se všichni lekly nějáky prašténý kočky, která vylítla jak torpédo a narazila do Tomáše K. a hned potom když Matěj V. otevřel hasičák 😀 , nebo když jsme zkoušeli nějaký sirupy, který vypadali jako sliz. Vrátili jsme se a byla nám nachystána večeře, která myslím že nám všem moc chutnala.

Ráno když jsme vstali a nasnídali se vyklidili jsme si týpka a ty človíčci na nás byli naštvaní že jim nepomáháme, tak ale my jsme sem nepřijeli bourat, ale užít si mládežňák. Všichni jsme si to určitě moc užili už jenom protože se nám líbí že to není nějak organizovaný, ale zábavný a pohodlný.

zapsala Aneta a Bára

pozvánka na akci
přihláška na akci

 

Napsat komentář